02 / 421 33 33 sitis@sitis.si

Biser med briseri !

Iskrene čestitke za to vašo zadnjo prečudovito knjigo poimenovano Hipokrat je bil kuhar. Zame je ta knjiga prvovrstni biser med biseri. Če bi moral knjigo oceniti, bi jo ocenil z 10+.
Predstavljena tematika mi ni tuja, saj me tovrstne vsebine zanimajo že več kot 30 let (t.i. alternativa, duhovnost, naravna medicina).

Če bi bil jaz zdravstveni minister, bi knjigo brezplačno razdelil 500.000 družinam v RS (1 družina = cca. 4 člani), vam pa bi država izplačala 500.000 * 30 EUR = 1,5 milj EUR.

Ta knjiga je kot biblija in bi jo morala imeti pri sebi vsaka slovenska družina. Skupni efekt na področju zdravja pa bi bil velikanski. Mislim, da bi se meril v nekaj 10 milj. EUR. Torej bi bil 1,5 milj zanemarljiv vložek države v preventivo.

A oba veva, da je zgornja želja verjetno čista utopija. Vse ste zelo lepo pojasnili v svoji knjigi, kako oblast skrbi za zdravljenje (namesto zdravja) svojih državljanov…

Rdeča nit knjige je RESNICA. Ta resnica je tako močna, da človeka presune. Ne morem verjeti, od kod ste zbrali toliko energije in poguma in ‘natresli’ toliko dejstev, ‘da glava peče’. Knjiga je namreč blazno obsežna, izredno sintetična, brez nepotrebne navlake oz. mašil in kljub temu izredno jasen slog pisanja. Vsebina globoko presega ceno, za katero se prodaja.

Ram imam dobre knjige. Doma jih imam polno. In ta je resnično pravi biser.

Oba veva, da država od vas ne bo odkupila 500.000 izvodov. Sem pa trdno prepričan, da bo teh 3000 izvodov kmalu pošlo.

Pri vašem delu vam želim še naprej obilo raziskovalnega in analitičnega uma. Poguma premorete ogromno, o tem ni nobenega dvoma. Vsa čast vam.

Knjigo bom z velikim veseljem priporočal ljudem, ki podobno razmišljajo kot sam. V tem negotovem in razburkanem svetu mi ta knjiga deluje kot rešilni jopič. Seveda je potrebno vsebine ozavestiti in živeti v skladu z njimi…

Če bo kdaj priložnost, vsa bom prosil, za vaš podpis na knjigi, ki mi je zelo dragocena.

Janez Krempl